Biljettbokning

Här bokar du biljetter till Hotell Högland och konferensen – du bor och tillbringar tiden under konferensen på hotell Högland i Nässjö. Allt händer inom husets väggar från den 24:e till 26:e februari. I bokningspaketen är allt inkluderat i år, helpension och även ölprovning på fredagen och middagar. Paket bokar du med eller utan hotellrum och väljer antal dagar. SISTA BESTÄLLNINGEN måndag 20:e feb kl.12.00

BOKA DIN BILJETT HÄR…

Bokningspaket 1–4 inkluderar helpension utom dryck till middagarna. Du kan boka enkel- eller dubbelrum för konferensens tre dagar, eller om du deltager en eller två dagar. Du får tillgång till konferensens föreläsningar och tar del av utställningen. Kommer du till Nässjö dagen innan konferensen finns bokningspaket 4 med en extra natt på torsdagen. Har du en stund över under konferensen kan du som boende gäst på hotellet njuta av fri tillgång till relaxavdelning med bubbelpooler, massagefåtöljer, bastu och träningslokal.

Bokningspaket 5–7 inkluderar också helpension men inget boende på hotellet. Du får tillgång till konferensens föreläsningar och tar del av utställningen. Välj konferensens alla tre dagar, eller om du deltager en eller två dagar.

Vi samarbetar med Tickster för biljettbokningen. Du betalar direkt i webshopen med kort eller via swish. Kryssa i formuläret om du bokar som företag eller privatperson.

BOKA DIN BILJETT HÄR… och sista beställningen är måndag 20:e feb kl.12.00

Har du frågor om biljetterna går det bra att kontakta oss här: 
info@biodlarkonferensen.se

Biodlingsföretagarna arrangerar den årliga konferensen för biodlarnäringen och alla är välkomna